Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental Automotive reziliază contractul cu XPO Supply Chain Services Germania

Filiala XPO din Sohren, Germania, nu a mai avut rezultate bune de mult timp. Astfel, în ultimii zece ani, XPO Supply Chain Services a generat doar profituri marginale sau în roșu, iar acum situația se înrăutățește prin aceea că furnizorul Continental Automotive a anunțat că, din 31 decembrie 2020, va rezilia contractul cu furnizorul de servicii logistice din Renania-Palatinat.

Cu toate acestea, XPO nu consideră că domeniul logisticii contractuale din Germania este un eșec. La întrebarea Eurotransport.de, un purtător de cuvânt al XPO Logistics Europe a explicat: „Vedem Germania ca o piață potențială de creștere a afacerii noastre și încercăm să ne creștem cota de piață cu clienții existenți sau noi din diferite industrii. În plus, domeniul logisticii contractuale nu este limitat doar la locația Sohren. Activitățile noastre de logistică contractuală se extind dincolo de locația Sohren, portofoliul incluzând și clieți din sectorul polimerilor în vrac, dar și companii de retail, produse alimentare și băuturi.”

Cu toate acestea, pentru angajații din locația Sohren, sfârșitul XPO Logistics nu este capăt de drum, pentru că aceștia vor fi predați noului furnizor de servicii logistice al cărui nume nu este încă dezvăluit.

Articole similare

Ad