Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Trucks intră pe piața clienților sensibili la preț cu noul Actros F

Daimler Trucks a anunțat în cadrul unei conferințe de presă digitale că va introduce pe piață un model eficient, competitiv ca preț și care încorporează toate funcțiile și elementele cele mai funcționale. Noul Actros F (F de la Funcționalitate) este practic versiunea de bază a fiecărui model, așa cum susțin reprezentanții Mercedes-Benz, “un camion care include toate valorile brandului cu steaua în trei colțuri – calitate, fiabilitate, funcționalitate, siguranță și valoare mare de revânzare – fără toate inovațiile prezentate la noua generație a Actros”, care îl făceau inaccesibil firmelor foarte atente la cheltuieli.

Actros F e disponibil în 17 configurații, cu cabine StreamSpace sau BigSpace de 2,5 m lățime și tunel al motorului de 120 mm, ideal pentru transport pe distanțe lungi mai ales ca basculantă, platformă pentru cutii mobile sau silo.

La interior Actros F este oferit în standard cu bordul cu ecran clasic și cu oglinzi retrovizoare (sistemul MirrorCam nu va fi disponibil pentru acest model), în combinație cu sistem de navigație, și control al climei. Opțional, Actros F poate primi și câteva opționale, precum sistemul de bord MultiMedia cu volan multifuncțional, controlul predictiv al grupului motopropulsor, ABA5, asistentul de bandă și funcția Side Assist. Soluția standard de conectivitate FleetBoard este de asemenea disponibilă pe noul model Actros F.

Articole similare

Ad