Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia lansează noile generaţii Logan, Sandero şi Sandero Stepway

Dacia a lansat cea de-a treia generație a modelelor de succes Logan, Sandero şi Sandero Stepway, care vin cu un design nou, platformă și echipamente noi, dar şi cu un stil mai atrăgător și mai contemporan. Propulsorul Eco-G se alătură celor mai noi motorizări pe benzină, oferind clienţilor numeroase opţiuni de configurare, în funcţie de nevoi şi la preţul corect.

Datorită platformei modulare CMF, Noile Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o structură ranforsată care oferă, alături de cele 6 airbag-uri disponibile în serie, un plus de siguranță. Noua arhitectură electronică permite instalarea unor noi sisteme de asistență la conducere, printre care frânarea activă de urgență  (AEB) și apelul de urgență în caz de accident.

La interior, cele trei modele oferă avantajul deja recunoscut al automobilelor Dacia: un spațiu interior record pentru segmentul de gamă din care fac parte. Astfel, chiar dacă dimensiunile exterioare sunt practic neschimbate față de generația precedentă, spațiul interior, volumul portbagajului și numărul spațiilor de depozitare sunt în real progres. Dacia propune, totodată, un nou sistem Media Control care permite utilizarea radio-ului și a navigației direct pe smartphone, pentru care este un loc special amenajat în partea superioară a bordului. Media Control este completat pe versiunile superioare de sistemele Media Display și Media Nav, care dispun de un ecran specific pe consola centrală.

Articole similare

Ad