Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continuă prezentările Kässbohrer din cadrul „K-Talks“

Pentru o comunicare deschisă și constantă cu clienții și părțile interesate, Kässbohrer și-a digitalizat canalele de comunicare și a înființat „K-Talks”. Prin intermediul acestui canal, vehiculele Kässbohrer pentru transport de mărfuri periculoase, transport intermodal și construcții sunt prezentate în cadrul diferitelor sesiuni moderate de membrii echipei de experți.

În întâlnirea din cadrul K-Talks, desfășurată pe 23 septembrie, Kässbohrer a prezentat cisterna chimică K.STC și cisterna pentru bitum K.STS 32, pe 25 septembrie a prezentat remorca silo K.CON S 40 pentru transport intermodal și remorca silo fără basculare de 35 m3, K.SSL 35, iar pe 28 septembrie modelul K.SSL 31 „Made for Russia“, pentru transport de ciment, fără basculare.  K.STB RU, cel mai ușor vehicul Kässbohrer „Fabricat pentru Rusia”, pentru transport de combustibil, va fi prezentat pe 13 octombrie.

Tot în cadrul K-Talks, Kässbohrer lansează pe 30 septembrie vehiculele pentru sectorul construcțiilor, cea mai bună opțiune pentru transportul greu pe 1 octombrie și prima și singura cutie mobilă pentru bobine de 45 ft., pe 5 octombrie. Apoi, pe 6 octombrie, va prezenta modelul pentru agricultură, iar pe 7 octombrie vehiculele speciale pentru țările nordice.

Următoarele sesiuni K-Talks pot fi identificate pe microsite-ul dedicat, ktalks.kaessbohrer.com, disponibil în engleză și germană.

Articole similare

Ad