Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford prezintă cel mai puternic Transit fabricat vreodată

Ford a anunțat astăzi noul model Transit de 5,0 tone, o autoutilitară sau cabină cu șasiu cu o masă maximă de 5.000 kg, disponibilă la dealerii Ford de la sfârșitul lunii noiembrie.

Modelul Transit de 5,0 tone consolidează oferta Ford în sectorul cu GVM ridicat al pieței europene de autoutilitare și este pregătit să devină liderul de piață al companiei în vânzările de vehicule comerciale.Masa suplimentară de 300 kg pe care o oferă față de vârful de gamă anterior Transit va atrage în special clienții care doresc un vehicul utilitar cu o valoare mai mare pentru conversii, inclusiv basculante, ambulanțe, autoutilitare de poliție și mini-autocare cu 19 locuri sau mai mult.

Capacitatea maximă de încărcare a cabinei șasiu este de 2.886 kg pentru conversia caroseriei și sarcina utilă, ceea ce echivalează cu până la 2.558 kg sarcina utilă netă atunci când vehiculul este echipat cu o structură plată montată din fabrică.

Modelul vine în trei ampatamente, patru lungimi ale cadrelor și cabine simple sau duble, cu locuri pentru până la șapte ocupanți (inclusiv șoferul), care se potrivesc cel mai bine cerințelor specifice afacerii lor.

Tracţiune spate şi motoare puternice

Toate variantele Transit de 5,0 tone au tracțiune pe spate pentru o propulsie optimă atunci când sunt complet încărcate și sunt echipate cu sistemul de propulsie HDT Ford pentru durabilitate optimă, performanță și eficiență a consumului de combustibil. Motorul diesel EcoBlue de 170 CP cu capacitate de 2.0 litri oferă până la 390 Nm cuplu pentru a facilita deplasarea sarcinilor grele și este cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte care schimbă ușor sau la transmisia automată cu 10 trepte de viteză, opțiunea vârfului de gamă.

Masa totală sporită și cutia de viteze automată opțională cu 10 trepte fac din noul Transit autoșasiu de 5,0 tone un vehicul de intervenție de urgență extrem de capabil pentru ambulanțe și vehiculele poliției sau pentru vehicule de comandă/control.

Modelul Transit de 5,0 tone este, de asemenea, disponibil ca autoutilitara populară Ford „Jumbo” L4 cu acoperiș supraînălțat, cu o sarcină utilă netă de până la 2.383 kg2, cu volum de încărcare de 15,1 m3 și cu suficient spațiu pentru a transporta cinci europaleți de marfă.

Noile caroserii ranforsate susțin durabilitatea atunci când transportă marfă mai grea; podeaua de încărcare plană existentă, cârlige de ancorare, treapta integrată a barei de protecție spate și lungimea de încărcare de 4.217 mm sunt concepute să faciliteze încărcarea și transportarea obiectelor de lungime standard, cum ar fi țevi sau scânduri. Furgoneta cu panou Transit este, de asemenea, potrivită pentru conversii mai grele, inclusiv camionete de poliție, camionete de asistență socială și vehicule de construcție.

Noua variantă Transit de 5,0 tone beneficiază de multe dintre funcțiile cheie de design interior, asistență pentru șofer și conectivitate introduse pe modelele Transit din 2019.

Reţeaua de carosieri a Ford numără 165 de companii în 13 ţări, companii care îndeplinesc standardele Ford de producţie.

Articole similare

Ad