Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PepsiCo închiriază un depozit în Constanța Business Park

Globalworth și Global Vision închiriază către PepsiCo o parte din prima unitate logistică livrată în cadrul Constanța Business Park – cel mai nou proiect cu funcțiuni multiple din regiune, dezvoltat pe un teren de 100 ha.

Spațiul are 6.000 m2 și o zonă de birouri de 550 m2.

Așa cum declară Mihai Zaharia, director Investiții și Piețe de Capital în cadrul Globalworth, “când am început dezvoltarea proiectului, în 2019, am mizat pe numeroasele avantaje pe care le va oferi viitorilor chiriași datorită poziționării strategice. Constanța beneficiază de cea mai bună conectivitate din România din punct de vedere al infrastructurii, cu acces rutier şi feroviar facil, precum şi acces la rute maritime și fluviale. Toate acestea, precum și ușoara dezvoltare a operațiunii lanțului de aprovizionare, aduc alături de noi parteneri puternici precum PepsiCo.”

Concret, Constanța Business Park este poziționat în proximitatea Portului Constanța, pe coridorul de transport Pan-European IV, cu acces facil la Autostrada A4 și conectat la drumul național DN 39 care leagă Constanța de Mangalia.

Parcul le propune clienților și comunității locale, pe lângă spații industriale și de depozitare, și componente destinate activităților de office, retail, strip mall, hospitality și un terminal intermodal.

„Vom preda în noiembrie spațiul complet echipat și funcțional, chiriașul nostru urmând să își desfășoare aici, pe termen lung, distribuția din zona de sud a țării. Tranzacția încheiată cu ajutorul CBRE este o primă dovadă a succesului acestui proiect. Cu noua predare din Constanța, ne apropiem de suprafața totală de aproape 60.000 m2 pe care ne-am propus să o inaugurăm în acest an”, a precizat Sorin Preda, CEO Global Vision.

În luna iulie, Globalworth și Global Vision au finalizat construcția primei unități de depozitare de 20.800 m2. Potențialul extinderii unității actuale este de până la 100.000 m2, iar a funcțiunii de logistică și industrial de până la 400.000 m2

Articole similare

Ad