Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Caddy, prezentat în cadrul standului virtual Volkswagen Vehicule Comerciale

Chiar dacă nu e la fel precum o vizită în carne şi oase la Salonul Auto IAA Hanovra, evenimentul fiind anulat din cauza pandemiei COVID-19, Volkswagen Vehicule Comerciale s-a reorientat şi oferă acum posibilitatea unui tur virtual în cadrul standului său expoziţional.

Experienţa poate fi trăită prin intermediul link-ului care duce către Standul virtual VW Vehicule Comerciale. Toate vehiculele care urmau să fie prezentate la IAA au fost recreate digital pentru o experienţă de 360 ° , despre care VWVC spune că transmite sentimentul că eşti acolo, în persoană. De asemenea, standul virtual oferă şi posibiltatea unei discuţii live cu un specialist VW, putând comunica cu acesta în timp real în limba engleză sau germană.

O premieră la stand, noul Caddy poate fi admirat în variantă de maşină pentru transport cu temperatură controlată sau vehicul de service, în timp ce eCrafter poate fi găsit şi în varianta cu suprastructură basculabilă, ambulanţă sau pick-up. În total, VWVC prezintă 29 de vehicule comerciale pline de inovaţii, cu caroserii şi conversii de la partenerii certificaţi.

Articole similare

Ad