Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oficial! Gebrüder Weiss preia Ipsen Logistics

E oficial! Gebrüder Weiss a primit undă verde de la consiliile antitrust din Germania şi Austria pentru preluarea Ipsen Logistics. Decizia a fost pusă în aplicare din 1 octombrie.

Contractual, tranzacţia a fost stabilită la finalul lunii iulie, însă pentru a fi parafată trebuia să primească şi acordul autorităţilor antitrust. Acum, Gebrüder Weiss va prelua cei 180 de angajați ai Ipsen rrepartizați în opt locații, consolidându-și astfel poziția pe piață germană. În timp ce locațiile Ipsen din Germania vor începe să funcționeze imediat sub numele de Gebrüder Weiss, planul este ca pentru companiile naționale din Belgia, Malaezia și Polonia numele să fie schimbat începând din 2021.

„Suntem încântați să îi primim pe partenerii și angajații Ipsen Logistics la Gebrüder Weiss. Scopul este să dezvoltăm împreună serviciile de transport aerian și maritim, prin intermediul cărora putem crea valoare adăugată pentru clienții noștri ”, spune Lothar Thoma, director general Air & Sea la Gebrüder Weiss. „Ceea ce a devenit clar în ultimele săptămâni de muncă intensă este că cele două culturi corporative se potrivesc perfect. Știm că angajații și clienții noștri sunt pe mâini bune la Gebrüder Weiss”, adaugă cei doi directori ai Ipsen Logistics, Eduard Dubbers-Albrecht și Hans-Christian Specht.

Articole similare

Ad