Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Terminalul auto Mosolf Wilhelmshaven a fost deschis oficial

Ministrul Economiei din Saxonia Inferioară, Bernd Althusmann, și Jörg Mosolf, CEO Mosolf Group, au inaugurat terminalul auto Mosolf Wilhelmshaven, care va gestiona vehicule și alte mărfuri conexe, urmând a dezvolta, pe termen mediu, şi alte linii de activitate.

Wilhelmshaven este cel mai nou dintre cele 38 de puncte de lucru din Europa ale rețelei Mosolf, CEO-ul grupului fiind convins de potențialul oferit de portul de pe râul Jade. „Wilhelmshaven oferă condiții ideale pentru logistica vehiculelor, atât pe uscat, cât și pe apă. Lansăm operațiuni de manipulare a vehiculelor uzate în portul interior, unde avem alături puternicul partener Grimaldi, companie de transport maritim RoRo cu importanţă în operațiunile globale”, a spus Jörg Mosolf.

Costantino Baldissara, director comercial, de logistică și operațiuni în cadrul Grupului italian Grimaldi, a declarat: „Suntem încântați să le putem oferi clienților noștri, împreună cu Mosolf, livrări regulate din acest port puternic.”

Wilhelmshaven este platforma de lansare pentru dezvoltarea piețelor internaționale în domeniul logisticii vehiculelor și al serviciilor tehnice pentru Grupul Mosolf. În acest scop, Mosolf a investit deja în locaţie circa două milioane de euro şi intenționează să facă investiții suplimentare ca parte a dezvoltării sale strategice viitoare.

Articole similare

Ad