Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BGL solicită lămuriri din partea producătorilor de vehicule comerciale

Asociația de transport și logistică din Germania (BGL) dorește organizarea unui summit în care să le fie prezentate informații concrete despre ce noutăți sunt așteptate în materie de vehicule comerciale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al BGL, prof. Dr. Dirk Engelhardt, citat de presa de specialitate din Germania, la acest summit, care ar putea fi organizat la Berlin, reprezentanții industriei de profil, precum și cei ai producătorilor de vehicule, ar trebui să lămurească probleme precum fiabilitatea diesel-ului în fața opțiunilor electrice sau a celor pe gaz, a tipurilor de vehicule potrivite pentru diversele aplicații și ce noutăți sunt așteptate în perioada imediat următoare.

Din partea autorităților, semnale clare în această direcție sunt de așteptat în următoarele săptămâni, după cum a arătat ministerul Transporturilor, prin vocea ministrului Andreas Scheuer: „Promovăm camioane, autobuze, vehicule utilitare și municipale prietenoase cu mediul înconjurător, iar în toamnă vom prezenta un concept global pentru logistică cu zero emisii“.

Foto: eurotransport.de

Articole similare

Ad