Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

#Logistikhilft: şoferii de camion au la dispoziţie noi containere sanitare

Şoferii de camion au la dispoziţie o nouă unitate sanitară cu duşuri şi toalete separate pentru femei şi bărbaţi în Baruth-Mark, landul Brandenburg. Finanţarea noii facilităţi a fost realizată de oraşul Baruth-Mark şi de susţinători ai inţiativei #LogistikHilft, informează Asociaţia federală germană de logistică şi transport (BGL).

Instalarea sistemului, care constă dintr-un recipient de duș cu patru dușuri și un container de toaletă cu toalete separate pentru femei și bărbați, a fost realizată de autorităţi în cooperare cu echipa asociaţiei non-profit DocStop şi asociaţiile de logistică BGL şi LBBV, la inaugurare fiind prezent şi primarul orașului Baruth / Mark, Peter Ilk , alături de directorul general al LBBV, Eberhard Tief.

Noua facilitate sanitară este localizată în parcarea din zona B 96 şi este pusă la dispoziţia tuturor şoferilor profesionişti în mod gratuit. Ca şi celelalte containere din campania #LogistikHilft, facilitatea poate fi găsită prin intermediul aplicaţiei KRAVAG Truck Parking app.

#Logistikhilft este o iniţiativă comună a Ministerului Federal al Transporturilor şi Infrastructurii Digitale (BMVI), Asociatiei Federale pentru Logistica (BGL), asociatia non-profit DocStop / SaniStop şi multe alte companii susţinătoare din industria logistică şi transport. Iniţiatorii sunt doi politicieni, respectiv ministrul federal al Transporturilor, Andreas Scheuer, şi secretarul parlamentar de stat, Steffen Bilger. Scopul iniţiativei este de a sprijini toate companiile şi persoanele care lucrează în transport şi logistică.

Foto: esmedia-spelle.de

Articole similare

Ad