Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit premiază eficienţa în logistică. Gala Premiilor Tranzit 2020 şi-a desemnat câştigătorii!

Gala Premiilor Tranzit, ediţia a XI-a, îşi anunţă câştigătorii. Gebrüder Weiss Romania, cel mai efficient operator logistic din România, Schenker Logistics Romania, premiul de excelenţă în servicii de expediţii. A fost premiat şi cel mai eficient manager de logistică.

Deja o tradiţie pentru industria de logistică din România, Gala Premiilor Tranzit, evenimentul anual prin care revista Tranzit desemnează cele mai eficiente companii de logistică, a avut loc pe 8 octombrie, la Hotel Ramada Parc din Bucureşti, în cadrul unei ceremonii LIVE, respectând toate măsurile de protecţie impuse de contextul pandemic.

După o analiză amănunţită a cifrelor realizate anul trecut, cât şi a evoluţiei din ultima perioadă, Gebrüder Weiss a fost desemnat „Cel mai eficient operator de logistică din România”. Anul trecut a reprezentat pentru companie un an de consolidare a business-ului şi a poziţiei în piaţă, cu rezultate pozitive pentru principalii indicatori analizaţi. Pionier al serviciilor de logistică, Gebrüder Weiss a fost printre primele companii care a investit în serviciul de grupaje, serviciu care în ultimii doi ani a ajuns la maturitate, iar rezultatele au fost vizibile pe cifrele din 2019. În plus, managementul companiei austriece a fost permanent conectat la noutăţile din industrie şi la tendinţele din piaţă, ajustându-şi serviciile în concordanţă. Nu în ultimul rând, premiul de „Cel mai eficient operator de logistică din România” reprezintă şi o încunuare a eforturilor de adaptare la noile condiţii impuse de contextul pandemiei COVID-19, un an dificil, căruia Gebrüder Weiss i-a făcut faţă cu succes, consolidându-şi operaţiunile şi mizând foarte mult pe dezvoltarea e-commmerce, motiv pentru care rezultatele bune din 2019 se vor vedea inclusiv la finalul acestui an.

O prezenţă constantă în topul celor mai eficienţi operatori logistici din România, Schenker Logistics Romania nu face excepţie nici în acest an, fiind încoronată cu „Premiul de excelenţă în servicii de expediţii”. Diploma pentru rezultatele deosebite în activitate a fost acordată pe baza cifrelor, care se situează cu mult peste cele ale concurenţilor principali din aceeaşi categorie, şi pentru faptul că până acum majoritatea serviciilor oferite se încadrau la capitolul „expediţii”. Cel mai probabil, începând din 2021, datorită faptului că a adăugat în portofoliu foarte multe servicii de logistică, aşa cum este Contract Logistics, ponderea acestora va creşte, iar rezultatele vor reflecta acest lucru.

Finaliștii luați în considerare pentru „Gala Premiilor Tranzit – eficienţa în logistică” au fost: Aquila Part Prod Com, Ceva Logistics, DSV Solutions, GebruderWeiss, Gefco Romania, H.Essers Logistics, Kuehne + Nagel, KLG Europe, Schenker Logistics Romania, Transmec Ro și Yusen Logistics.

Marilena Matei, directorul editorial al revistei Tranzit, a prezentat cifrele pentru cei 10 finalisti ai Galei Tranzit 2020

Criteriile avute în vedere pentru întocmirea clasamentului sunt atât parametrii financiari – cifra de afaceri, profitul, nivelul activelor și gradul de îndatorare obținute în 2019, corelaţi însă și cu cifrele obținute în ultimii patru ani, cât și diferite alte criterii de eficiență precum cifra de afaceri și profitul obținute raportate la numărul de angajați sau la suprafața de depozitare aflată în operare.

Evenimentul poate fi urmărit online, pe site-ul Tranzit , dar şi pe paginile de Facebook şi LinkedIN ale revistei Tranzit! Mai multe despre gală veţi putea citi în următorul număr al revistei noastre.

Categoriile premiate şi câştigătorii acestora:

„Cel mai eficient operator de logistică din România”

Locul 1: Gebrüder Weiss

Locul 2: DSV Solutions, Kuehne + Nagel, H. Essers

Locul 3: Transmec Ro

„Cel mai eficient operator de logistică cu capital românesc”

Câştigător: Aquila Part Prod Com

„Premiul de excelenţă în servicii de expediţii”

Câştigător: Schenker Logistics Romania

„Premiul pentru inovaţie în servicii de logistică”

Câştigător: FAN Courier

„Cel mai eficient manager de logistică”

Câştigător: Marian TUDOR, Director Warehouse Operations eMAG Romania și Ungaria

Articole similare

Ad