Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit 2020: FAN Courier câștigă „Premiul pentru inovație în servicii logistice“

FAN Courier a primit „Premiul pentru inovație în servicii logistice“ în cadrul Galei premiilor Tranzit 2020, ediția a XI-a.

Deja o tradiţie pentru industria de logistică din România, Gala Premiilor Tranzit, evenimentul anual prin care revista Tranzit desemnează cele mai eficiente companii de logistică, a avut loc în cadrul unei ceremonii LIVE, respectând toate măsurile de protecție impuse de contextul pandemic. Anul acesta, ca o noutate adusă premiilor, a fost introdusă o nouă categorie, respectiv „Premiul pentru inovație în servicii logistice“. Iar câștigătoare a fost aleasă compania FAN Courier.

Deși trecem printr-un an atipic, curieratul este una dintre industriile cel mai puțin afectate, iar asta înseamnă că noi am putut, și vom putea în continuare, să ducem la bun sfârșit proiectele bugetate la începutul anului. Alături de partenerii noștri, de fiecare dată învățăm, unii de la alții, lucruri legate de tehnologie, cât și de optimizări de procese“, a declarat George Tăchescu, Chief Operations Officer FAN Courier.

FAN Courier este liderul pieței de curierat, însă premiul acordat nu a fost numai pentru dezvoltarea business-ului de bază, ci mai ales pentru inovațiile aduse în sfera logisticii, pornind de la investițiile în zona de depozitare, acolo unde există cele mai moderne tehnologii în domeniu, ajungând la echipamentele oferite curierilor și până la investițiile permanente în eficientizarea flotei. Nu în ultimul rând, compania este prezentă și pe alte nișe de piață, oferind servicii logistice în distribuția de alimente cu temperatură controlată și servicii de fulfillment și 3PL.  

Evenimentul poate fi urmărit pe site-ul Tranzit , dar şi pe paginile de Facebook şi LinkedIN ale revistei Tranzit! Mai multe despre gală veţi putea citi în următorul număr al revistei noastre.

Articole similare

Ad