Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hankook Tire introduce o nouă linie de anvelope pentru camioane și autobuze sub marca Laufenn

Hankook Tire a lansat o nouă linie de anvelope pentru vehicule comerciale, sub marca Laufenn (brand-ul secundar al companiei). Este vorba de 9 modele diferite, care acoperă principalele variante de dimensiuni ale anvelopelor pentru camioanele de distribuţie şi regionale, autobuze și vehicule de construcții.

Anvelopele pentru camioane și autobuze Laufenn reprezintă o soluţie viabilă pentru partenerii cu flote mai mici, dar și pentru cei care sunt atenţi la buget, însă doresc totuşi un produs de calitate.

„Noile anvelope radiale Laufenn vor oferi pieței calitatea binecunoscută a produse Hankook şi ne vor consolida poziția de furnizor de soluții pentru anvelope”, a declarat Chang-Yool Han, director general Hankook Tire UK.

Noua familie de pneuri Laufenn beneficiază de o bandă de rulare suficient de groasă, ce permite  recanelarea și reșaparea şi asigură performanţe optime la rulare tip îndelungat. Foarte important, 80% din anvelope vor purta simbolul fulg de zăpadă de munte cu trei vârfuri (3PMSF).

Gama iniţială va include 5 modele de anvelope pentru transport regional de marfă (LF21, LF22 şi LZ22 pentru autocamioane, iar LF90 şi LF91 pentru semiremorci), 3 pentru vehicule de construcții (LR01 şi LR02, în combinaţie cu LR53 pentru puntea de direcţie) și un model pentru autobuze (LF60).

Noua linie de anvelope pentru camioane și autobuze Laufenn va fi disponibilă inițial din octombrie 2020 în Marea Britanie, urmând să fie introdusă apoi şi pe alte pieţe.

Articole similare

Ad