Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ID Logistics, trei ani de activitate în România

ID Logistics sărbătoreşte trei ani de activitate în România. Pe lângă această aniversare, anul 2020 a venit și cu o schimbare la nivel de top management, Grupul ID Logistics promovându-l pe Paul Niță în funcția de Director General.

În fiecare an în octombrie ne bucurăm să mai adaugăm un an de activitate de succes la istoria companiei în România. Este o plăcere să ne oprim câteva momente din munca zilnică și să sărbătorim alături de parteneri și colegi. În anul 2020, deși a fost un an plin de provocări, am reușit să creștem susținut, pornind operațiunile pentru încă o importantă platformă de retail și dezvoltând serviciile de transport”, a declarat Paul Niță.

Paul Niţă alături de o parte a echipei ID Logistics Romania

ID Logistics a continuat și în al treilea an strategia sa de business pe piața din România, cu o dezvoltare pe domeniul de retail, intenționând să se extindă în continuare atât pe acest segment, cât și pe FMCG, high-tech, fashion, cosmetice și e-commerce, unde are experiență solidă la nivel mondial. Furnizorul de servicii logistice a fost înființat în anul 2001 în Cavaillon, în Franța, de către Eric Hemar. În cei 19 ani de existență, compania s-a extins rapid la nivel global în Europa, Asia, Africa și America de Sud, prin expansiune directă sau prin achiziția unor companii logistice de top. Ultima țară deschisă este SUA, unde ID Logistics a intrat prin achiziția companiei Jagged Peak, specializată în logistica e-commerce și multi-channel.

Anul trecut, Grupul a înregistrat anul trecut venituri de 1,534 miliarde de euro, cu 9% mai mult decât în anul precedent. În cadrul său lucrează în prezent 21.000 de angajați ce deservesc 320 de operațiuni în 17 țări, totalizând aproximativ 5,8 milioane de metri pătrați de spații de depozitare.

Articole similare

Ad