Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO România are un nou director general

GEFCO România îl numește pe Bogdan Ioniță la conducerea operațiunilor locale. Noul director general are o experiență de peste 14 ani în cadrul companiei.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Bogdan Ioniță și-a început cariera în domeniul logistic în 2001. În 2006, s-a alăturat echipei GEFCO ca director al departamentului Air&Sea. Pe măsură ce a dobândit mai multă experiență în cadrul companiei,  a preluat gestionarea activităților Overland (Rutier și Feroviar) & Contract Logistics. Anul 2014 a însemnat numirea în funcția de  Director Overland & Contract Logistics pentru GEFCO, în Cehia, iar la scurt timp după, atribuțiile sale acopereau clusterul Cehia – Slovacia. La începutul lui septembrie 2020 s-a întors în România și a devenit Directorul general al filialei de aici.

În prezent, a fost accelerat procesul de schimbări prin care au trecut în mod constant industriile și piețele de desfacere. Bazându-ne pe know-how-ul nostru puternic în domeniul logisticii vehiculelor finite, vom continua să ne extindem expertiza serviciilor oferite în afara sectorului auto. Prin urmare, principala prioritate pe care o văd pentru GEFCO România, în viitorul apropiat, este o diversificare mai intensă a portofoliului de clienți. În afară de acest obiectiv, ne vom concentra pe dezvoltarea digitalizării și inovării în operațiunile locale, pentru a crește valoarea adăugată a lanțurilor de aprovizionare ale clienților noștri“, a declarat Bogdan Ioniță, Manager General GEFCO România.

Articole similare

Ad