Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Amazon caută transportatori pentru livrările last mile

Pe 19 octombrie 2020, Amazon Italia a anunțat lansarea unei campanii de recrutare pentru furnizorii de servicii de livrare last mile, dedicată în principal companiilor mici de transport. În paralel, compania își stimulează proprii angajați să înceapă o afacere de transport.

Amazon oferă comenzi de livrare, acces la tehnologie, instruire și beneficii în ceea ce privește bunurile și serviciile. În mod concret, aceasta înseamnă închiriere de vehicule, asigurare, echipamente necesare pentru efectuarea livrărilor, uniforme pentru șoferi, sistem de gestionare a salarizării, asistență în faza înființării entității juridice, asistență contabilă și fiscală, asistență pentru selecție de șoferi și multe altele.

Printre serviciile oferite se numără și posibilitatea de a închiria vehicule electrice, grație colaborării cu Mercedes-Benz, care furnizează 1.800 de autoutilitare cu motor electric. Pentru angajații care doresc să devină transportatori, compania oferă până la 15.000 de euro pentru costurile de pornire și o sumă care corespunde salariului brut pe trei luni.

Amazon declară că o companie de livrare de succes va putea obține profituri anuale estimate între 60.000 și 140.000 de euro, cu o flotă variind de la minimum douăzeci la maxim patruzeci de vehicule. Amazon, care include acum Italia în program, a demarat acest proiect deja în SUA, Canada, Spania și Germania, unde a recrutat 1.300 de companii de transport care angajează 85.000 de locuri de muncă.

Articole similare

Ad