Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Acţionarul majoritar al Waberer’s a vândut 24% din acţiuni grupului imobiliar Indotek

Compania maghiară de transport Waberer’s International a raportat că acţionarul majoritar Mid Europa Partners  a fost de acord să vândă 24% din capitalul social către Trevelin Holding, membru al grupului Indotek. Cu sediul în Ungaria, grupul Indotek este specializat în dezvoltarea imobiliară.

Mid Europa a propus grupului Indotek, de asemenea, o opțiune de achiziție pentru restul de 47,99% din capitalul social deţinut. Nu au fost dezvăluite detalii financiare, iar tranzacția, care este supusă aprobării anti-trust, se așteaptă să se încheie până la sfârșitul primului trimestru al anului viitor. “Așteptăm cu nerăbdare să fim susținuți de Grupul Indotek în eforturile noastre de a finaliza programul de restructurare. Suntem hotărâți să rămânem coloana vertebrală a lanțului de aprovizionare maghiar și un furnizor european de transport FTL de frunte”, a declarat Barna Erdélyi, CEO al Waberer’s.

Potrivit portalului de presă maghiar „Portfolio”, Indotek vede afacerea ca pe o investiție strategică pe termen lung, ceea ce ar putea conduce la concluzia că nu intenționează să dobândească o participație majoritară în companie. Mai degrabă, drepturile propuse optional ar trebui vândute unor investitori profesioniști, cu experiență în industrie.

Articole similare

Ad