Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV anunță extinderea rețelei GNL

DKV și-a extins recent rețeaua de alimentare cu gaz natural lichefiat la 100 de stații, anunță compania. Rețeaua acoperă acum șase țări europene, iar DKV este furnizorul celei mai mari rețele de alimentare cu GNL din Europa.

Gazul natural lichefiat produce cu 28% mai puține emisii de CO2 decât combustibilii convenționali. Prin urmare, multe țări oferă avantaje fiscale companiilor de transport care utilizează GNL. Astfel, combustibilul alternativ atrage din ce în ce mai mult interesul transportatorilor europeni. „Odată cu extinderea rețelei noastre de alimentare cu GNL la 100 de stații, le putem oferi clienților noștri o alternativă durabilă la combustibilii convenționali, în special în segmentul de transport greu și pe distanțe lungi. Prin extinderea constantă a rețelei noastre de aprovizionare cu un accent puternic pe stațiile cu mai multe modalități de alimentare, dorim să devenim furnizorul principal de soluții de mobilitate durabilă“, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

În funcție de legislația națională, conducătorii auto trebuie să treacă printr-un proces de înregistrare și certificare pentru alimentarea cu GNL. La mulți parteneri GNL, șoferii pot folosi, de asemenea, e-learning-ul pentru a se familiariza cu performanța sigură a alimentării cu GNL.

Articole similare

Ad