Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 150 de semiremorci Krone au ajuns la Amm Spedition

Compania le-a achiziționat în 2019 și 2020, iar livrarea celei de-a 150-a unități (un model Mega) s-a făcut de curând, simbolic, în portul Nüremberg, în prezența directorului regional de vânzări al Krone, Johannes Bründl, a lui Ralf Amm și a lui Alexander Richter, director general Amm GmbH & Co KG Spedition. Reprezentanții companiei de transport au subliniat faptul că decizia de a achiziționa semiremorci Krone a fost luată datorită calității acestora, raportului bun preț-performanțe și relațiilor interumane foarte bune stabilite între reprezentații celor două firme.

Modelul livrat de curând are volum util de 100 mc, acoperiș cu sistem hidraulic foarte eficient de liftare și dispozitiv foarte practic de extindere a lățimii în partea din spate, pentru încărcare/descărcare mai rapide.

Amm Spedition are un portofoliu bogat de servicii, printre care se numără transport, contract logistics, transport agabaritic și special, CargoLine și transport în containere. Compania are peste 750 de angajați și o flotă de circa 400 de semiremorci, 160 de vehicule proprii și 210 subcontractate și peste 300 de cutii mobile, dar și mai mult de 130.000 mp de spațiu de depozitare și aproximativ 20.000 mp de spațiu de manipulat mărfuri.

Articole similare

Ad