Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO, premiu pentru managementul costurilor

GEFCO a primit un certificat de recunoaștere de la Toyota Motor Europe pentru managementul costurilor de excelență în anul 2019-2020.

Este pentru a doua oară când GEFCO este recunoscută pentru performanța sa în managementul costurilor. Timp de 20 de ani, furnizorul de soluții logistice a lucrat îndeaproape cu echipele Toyota din Europa pentru a putea oferi soluții personalizate care să îmbunătățească operațiunile lor de afaceri. Complet aliniat cu principiile Toyota Kaizen care vizează îmbunătățirea continuă, Turnul de Control GEFCO este conceput pentru a crește eficiența și productivitatea printr-o inginerie mai bună și o cooperare mai puternică.

„Serviciul nostru de Turn de Control a fost dezvoltat în parteneriat cu Toyota pentru a le putea îndeplini nevoile specifice și pentru a putea obține rezultatele așteptate. Recunoașterea primită de la Toyota este un mod fantastic de a ne menține la înălțimea promisiunii <<Parteneri, nelimitați>> GEFCO”, a declarat Emmanuel Arnaud, Vicepreședintele Executiv GEFCO pentru Vânzări și Marketing. GEFCO a gestionat, în perioada de carantină, mai multe transporturi esențiale pentru industria auto, inclusiv livrarări realizate în condiții speciale din China, către centrul Europei.

Articole similare

Ad