Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nooteboom își extinde oferta cu un trailer semi-jos ușor și versatil

Nooteboom propune o optimizare a programului său SMART de trailere semi-joase: modelul ușor cu trei axe OSD cu gât de lebădă hidraulic, podea extensibilă de încărcare și axe viratoare, care este foarte versatil și multifuncțional, ideal pentru transportul de mașini de construcții și platforme de lucru la înălțime de până la 36 t.

Rampa hidraulică are unghi optim de înclinare în combinație cu gâtul de lebădă adaptat special. De exemplu, platformele mai mici pentru lucru la înălțime și mașinile de construcții mai mici pot fi încărcate ușor și în siguranță pe gâtul de lebădă și întreaga lungime a trailerului poate fi folosită optim.

Rampele operate hidraulic sunt disponibile cu mai multe tipuri de lungimi și de design, inclusiv o versiune ascuțită și cu aderență suplimentară. Această rampă de 5.000 mm lungime, în combinație cu suprafața lungă și teșită de încărcare și cu un unghi foarte mic de înclinare, de circa 9 grade, permite încărcarea de echipamente cu gardă la sol mică, așa cum sunt lifturile-foarfecă. Și ajustarea hidraulică a lățimii rampelor este unică, rampele putând fi împinse împreună, aspect important mai ales pentru siguranța și rapiditatea încărcării/descărcării de mașini mici, compacte. Iar pentru a încărca mașini de dimensiuni foarte mari rampele pot fi împinse cu 2×250 mm în afara lățimii suprafeței standard de încărcare și folosind winch-ul gâtului de lebădă controlat prin radio pot fi încărcate și platforme aeriene defecte, de exemplu.

Articole similare

Ad