Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit 2020

Internațional Alexander, Transpeco Logistics & Distribution și Skiptrans au fost desemnați cei mai eficienți operatori de transport din România. Bogdan Dragomir, fondatorul Step One, este cel mai eficient manager de transport.

Gala Tranzit s-a desfășurat joi, 12 noiembrie, în mediu virtual, adunând, timp de aproape 7 ore, aproape 3.000 de participanți care au vizualizat transmisia live a evenimentului pe pagina de FaceBook a revistei Tranzit și pe contul de youtube al Trafic Media.

Internațional Alexander și-a adjudecat pentru a patra oară consecutiv Premiul I la categoria “Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”. Anul acesta compania arădeană a adunat și cele mai multe voturi de popularitate, fiind singurul premiant care a câștigat și premiul de eficiență, și pe cel de popularitate.

Pe locurile al doilea și al treilea s-au clasat trei companii din Argeș – Dolo Trans Olimp (Premiul al II-lea) și Dianthus Company, respectiv Internațional Lazăr Company, care s-au clasat, la egalitate, pe locul al III-lea. O mențiune specială a mers către Vio Transgrup din Dâmbovița, cu un punctaj foarte apropiat de ocupantele locului al treilea.

Felicitările au mers și către celelalte 5 companii finaliste din acest an:Agexim, Dumagas, Fartud, Filip, Ravitex și Step One.

La categoria operatori de transport cu capital străin, premiul I a revenit companiei clujene Skiptrans, după ce anul trecut s-a clasat a doua. Premiul de popularitate a mers, la egalitate, la Arcese și Duvenbeck. Compania cu sediul în Brașov, Duvenbeck, a ocupat locul al doilea, iar H.Essers, locul al III-lea. Printre finaliștii din acest an s-au mai numărat Arcese, Logistic E. Van Wijk și Vos Logistics Cargo, câștigătorul premiului de anul trecut.

Anul acesta revista Tranzit a nominalizat 5 companii pentru premiul de Cel mai eficient operator de transport specializat, câștigat de Transpeco Logistics & Distribution, o companie aflată permanent de mulți ani în topul celor mai profitabile companii de transport din România.

Premiul de popularitate la această categorie a revenit, în urma voturilor cititorilor revistei Tranzit, Romstyl Impex. Printre nominalizați s-au mai numărat Hoedlmayr Lazăr România și Holleman Special Transport & Project Cargo.

Pentru “cel mai eficient manager de transport din România” s-au confruntat 4 manageri cu mare popularitate, drept dovadă și voturile destul de echilibrate primite din partea publicului. Premiul I oferit de revista Tranzit a mers la Bogdan Dragomir, directorul general al companiei Step One Spedition, care s-a focusat de mai mulți ani pe transport national, demonstrând că se poate face performanță și în transportul intern, dacă ai bazele necesare asigurării unui grad de încărcare cât mai bun pe camioane.

Premiul de popularitate a fost câștigat de Filip Miuțescu, de la Filip SRL, în condițiile în care și ceilalți doi manageri nominalizați – Mihai Baciu (Anasped) și Ovidiu Plăcintă (Express Euroscan) au primit, de asemenea, un număr consistent de voturi din partea publicului cititor al revistei Tranzit.

post-large-portrait
12 noiembrie
Online
Ad
Ad
Ad

Program

14:30
Deschidere conferință
Prezentare date financiare piața de transport din România 2019/2020. Provocări ale pieței de transport la acest moment.
15:00
Clarificări ale prevederilor Pachetului Mobilitate care au intrat în vigoare de la 20 august – cum se aplică deja Reg. 1054 în România, Franța, Germania?
Av. Frederik vanden Bogaerde
15:30
Cum pregătește România acțiunea intentată la Curtea Europeană de Justiție împotriva Pachetului Mobilitate? Ce șanse de câștig există?
Emilia Gane, subsecretar de stat în cadrul MAE, agent guvernamental
15:50
Ce spune Comisia Europeană despre aplicarea măsurii de întoarcere la 4 săptămâni a șoferului în statul în care firma este stabilită
Marius Alban, reprezentant al Ministerului Transporturilor
16:15
În ce stadiu este studiul de impact coordonat de Comisia Europeană privind impactul întoarcerii camionului la 8 săptămâni asupra respectării țintelor de mediu?
Comisarul Transporturilor, Adina Vălean
16:25
România a obținut postul de șef al Autorității Europene de Muncă (AEM). Care este însemnătatea acestui anunț pentru România și care sunt noutățile/beneficiile existenței unui astfel de for european?
Cosmin Boiangiu, director executiv al AEM
16:50
Finalul primei părți a Galei tranzit
17:15
Începutul celei de a doua părți a Galei tranzit
Care sunt motivațiile care duc la reîncadrarea diurnei șoferilor care lucrează pe Comunitate la venituri de natură salarială?
Dialog cu consultantul fiscal Petrică Horga despre greșelile făcute de transportatori în tratarea relațiilor de muncă cu șoferii (ce trebuie și ce nu trebuie să apară într-un contract de muncă al șoferilor?) și despre greșelile de interpretare ale ANAF. Cum se poate soluționa actualul conflict între transportatori și ANAF?
18:00
Gala de premiere a celor mai eficienți operatori de transport cu capital românesc și străin din România. 22 de companii, cele cu rezultatele financiare cele mai bune în 2019, sunt invitate să intre în direct și să urmărească anunțul câștigătorilor.
Firmele finaliste la categoria Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc sunt:
• Agexim • Dianthus Company • Dolo Trans Olimp • Dumagas • Fartud • Filip • Internațional Alexander • Internațional Lazăr Company • Ravitex • Step One • Viotrans Grup
Firmele finaliste la categoria Cel mai eficient operator de transport cu capital străin sunt:
• Arcese • Duvenbeck • H.Essers • Logistic E van Wijk • Skiptrans • Vos Logistics Cargo
În cadrul ceremoniei de premiere vor mai fi oferite două premii: unul pentru Cel mai eficient manager de transport și unul pentru Cel mai eficient operator de transport specializat.
La categoria Manageri sunt nominalizați:
• Mihai Baciu, Anasped
• Ovidiu Plăcintă, Express Euroscan
• Filip Miuțescu, Filip
• Bogdan Dragomir, Step One
La categoria Cel mai eficient operator de transport specializat au fost nominalizați:
• HOEDLMAYR-LAZAR ROMANIA
• HOLLEMAN SPECIAL TRANSPORT & PROJECT CARGO
• ROMSTYL IMPEX
• TRANSPECO LOGISTICS & DISTRIBUTION
• TREIRO
La fiecare categorie se va acorda și un premiu de popularitate în funcție de voturile oferite de public.
Cei care vor vota, vor intra la tombola de premiere organizată cu premii din partea partenerilor evenimentului: Bridgestone, Continental, Mercedes-Benz, DKV, IFPTR, Krone, Ford Trucks, Iveco, Krone, Volvo Romania, MHS Truck & Bus, Schmitz Cargobull, MECDiesel și TimoCom. Pentru a vota trebuie sa ne trimiteti pe email lista firmelor si a managerilor la fiecare categorie in ordinea pe care o considerati Dvs. corectă.
De asemenea, cei care doresc să intre în direct cu noi pe Zoom să adreseze întrebări speakerilor pe chat, trebuie să se preînscrie și vor primi de la noi username și parolă pentru conectare (în limita a 100 de participanţi). Ceilalți pot urmări în direct pe pagina de Facebook a revistei Tranzit transmisia live a evenimentului de premiere.

Parteneri Sortează după:

Bridgestone
mercedes benz
Continental
dkv
total
krone
ifptr
Ford Trucks
iveco
man mhs
volvo
TSG Euroshell
renault trucks
MecDiesel
schmitz
timocom