Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit 2020 – Cei mai eficienți operatori de transport din România vor fi premiați online pe 12 noiembrie

Revista Tranzit acordă anual premiul pentru cel mai eficient operator de transport cu capital românesc, premiul pentru cel mai eficient operator de transport cu capital străin și cel mai eficient manager de transport.

10 firme cu capital românesc și 6 cu capital străin vor fi invitate în finală, câștigătorii fiind anunțați în cadrul unei ceremonii de premiere online desfășurată joi, 12 noiembrie,  începând cu ora 18:30.

Ceremonia va fi difuzată live pe pagina de FaceBook a revistei Tranzit, cât și pe contul de youtube și cel de LinkedIn.

Pe parcursul zile vor fi difuzate și două dezbateri pe marginea acțiunii ANAF de încadrare a diurnei ca venit de natură salarială și impozitarea retroactivă a sumelor acordate ca diurnă șoferilor profesioniști din 2015 până în prezent (la 15:00), respectiv o dezbatere despre Pachetul Mobilitate, cum se aplică deja modificările la Regulamentul  561 în diferite țări și cum ne pregătim pentru următoarele modificări privind întoarcerea camionului în țara de origine și aplicarea detașării transnaționale la transporturile intracomunitare (17:00).

Ambele conferințe vor fi difuzate live, cei care doresc să intre pe Zoom și să pună întrebări speakerilor fiind rugați să se preînscrie pe email: office@traficmedia.ro

Articole similare

Ad