Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bergerat Monnoyeur devine distribuitor Sandvik in Romania

Bergerat Monnoyeur (BM), dealer Cat® si parte a Grupului Monnoyeur, anunta preluarea distributiei pe Romania a gamei de echipamente produse de Sandvik Mobile Crushers and Screens. BM va fi responsabila atat pentru comercializarea gamei Sandvik de echipamente de concasare si statii de sortare mobile, cat si pentru serviciile post-vanzare aferente acestor echipamente, prin furnizarea de piese de schimb si servicii pentru clientii locali. „Asocierea celor doua companii ofera oportunitati deosebite pe o piata in plina dezvoltare, in primul rand pentru clientii nostri. Tehnologiile de ultima generatie oferite de Sandvik si experienta inginerilor tehnici BM vor permite consolidarea pozitiei de leader de piata pe segmentele cariere, balastiere si reciclare”, declara Liviu Neagu, director general BM Romania.

„Suntem incantati sa colaboram cu BM si avem incredere ca aceasta colaborare va deschide noi oportunitati, permitandu-ne sa dezvoltam activitatea Mobiles in Romania. BM va aduce plus valoare bazei noastre de clienti din regiune, clienti existenti sau clienti viitori. Asteptam cu nerabdare sa construim un parteneriat puternic si de succes”, adauga Cristian Rusu, Director de productie pentru Sandvik Crushers and Screens CIS si Europa.

Sandvik Mobiles urmareste mereu sa isi extinda si sa isi consolideze reteaua globala de distribuitori, prin parteneriate cu reprezentante solide, de specialitate, care sa asigure comercializarea cu succes a gamei de echipamente mobile pentru minerit, agregate si constructii. Scopul Sandvik Mobiles este acela de a-si ajuta clientii sa obtina cea mai mare valoare adaugata din industrie. Acest lucru este posibil doar prin colaborarea cu cei mai buni potentiali distribuitori, care au capacitatea de a oferi suport de nivel inalt clientilor locali. Alegerea BM in Romania urmeaza parteneriatului de succes cu Bergerat Monnoyeur in Franta de la inceputul lui 2019.

Pe langa sprijinul oferit prin furnizarea si prestarea de servicii pe piata post-vanzare a echipamentelor noi, de ocazie si de inchiriat, BM ofera si solutii financiare complete clientilor sai. Bergerat Monnoyeur a semnat contractul in data de 21 octombrie 2020.

Articole similare

Ad