Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Votați preferații voștri pentru premiile Tranzit!

Revista Tranzit a stabilit firmele finaliste pentru premiile de eficiență în transporturi din acest an, care vor fi acordate in cadrul unei ceremonii online organizata pe 12 noiembrie, incepand cu 14:30. Firmele finaliste la categoria Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc sunt (în ordine alfabetică):Agexim, Dianthus Company, Dolo Trans Olimp, Dumagas, Fartud, Filip, Internațional Alexander, Internațional Lazăr Company, Ravitex, Step One și Viotrans Grup.

Firmele finaliste la categoria Cel mai eficient operator de transport cu capital străin sunt: Arcese, Duvenbeck, H.Essers, Logistic E van Wijk, Skiptrans, Vos Logistics Cargo.

În cadrul ceremoniei de premiere vor mai fi oferite două premii: unul pentru Cel mai eficient manager de transport și unul pentru Cel mai eficient operator de transport specializat.

La categoria manageri sunt nominalizați: Mihai Baciu – Anasped, Ovidiu Plăcintă – Express Euroscan,  Filip Miuțescu – Filip, Bogdan Dragomir – Step One.

 La această categorie au fost nominalizați: HOEDLMAYR-LAZAR ROMANIA, HOLLEMAN SPECIAL TRANSPORT & PROJECT CARGO, ROMSTYL IMPEX, TRANSPECO LOGISTICS & DISTRIBUTION și TREIRO

La fiecare categorie se va acorda și un premiu de popularitate în funcție de voturile oferite de public.

Cei care vor vota vor intra la tombola de premiere organizată cu premii din partea partenerilor evenimentului: Bridgestone, Mercedes-Benz, Continental, Ford Trucks, DKV, Iveco, Krone, Volvo Romania, MHS Truck & Bus, IFPTR, Schmitz Cargobull și TimoCom.

Pentru a vota trebuie sa ne trimiteti pe email (office@traficmedia.ro) lista firmelor si a managerilor la fiecare categorie in ordinea pe care o considerati Dvs. corectă.

De asemenea, cei care doresc să intre în direct cu noi pe Zoom să adreseze întrebări speakerilor pe chat, trebuie să se preînscrie și vor primi de la noi username și parolă pentru conectare. Primii 100 înscriși se vor putea conecta împreună cu speakerii. Ceilalți se pot abona la contul Trafic Media de youtube pentru a fi atenționați când începe transmisia live și a comenta, de asemenea, pe chat, declarațiile speakerilor.

Vor fi alături de noi speakeri importanți, precum Emilia Gane, subsecretar de stat în cadrul MAE, agent guvernamental desemnat să reprezinte România la Curtea Europeană de Justiție la acțiunea intentată de statul român împotriva Pachetului Mobilitate, Marius Alban, reprezentant al Ministerului Transporturilor, Cosmin Boiangiu, noul șef al Autorității Europene de Muncă, Frederik vanden Bogaerde, avocat specializat în transporturi, care coordonează, de asemenea, o acțiune a două asociații de transportatori belgieni la Curtea Europeană de Justiție față de restricționarea cabotajului, măsură implementată de asemenea prin Pachetul Mobilitate.

De asemenea, alți vorbitori importanți sunt așteptați să își confirme prezența alături de noi, oritre care doamna comisar al Transporturilor, Adina Vălean, și mai mulți consultanți fiscali și avocați specializați, care vor analiza acțiunea ANAF de reîncadrare a diurnelor ca venit de natură salarială și ce căi de atac stau la îndemâna transportatorilor controlați.

În final, de la 18:30 începe Gala de premiere a celor mai eficienți operatori de transport cu capital românesc și străin din România.

Urmăriți-ne pentru cel mai important eveniment online pentru segmentul transporturilor din acest an!

Articole similare

Ad