Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Webinar: Dificultățile provocate de intrarea în vigoare a Pachetului Mobilitate!

Care este strategia pe termen lung în fața exigențelor Pachetului Mobilitate? Care sunt mizele pentru transportatorii români și cum trebuie să acționeze la prevederile deja intrate în vigoare din 20 august? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde Codruța Ghilea, director în cadrul Trans Vat Roumanie, alături de Marilena Matei, directorul editorial Tranzit. Când? Joi, 19 noiembrie, în cadrul webinarului „Dificultățile provocate de intrarea în vigoare a Pachetului Mobilitate“ organizat de Négométal în parteneriat cu revista noastră.

Evenimentul are loc online, începând cu ora 16:00, participarea fiind gratuită. Pentru a accesa webinarul trebuie să vă înscrieți AICI .

Codruța Ghilea, responsabil Trans Vat Roumanie, va prezenta noile reglementări ale Pachetului Mobilitate și ce presupun ele pentru companiile de transport din România. Marilena Matei, directorul editorial al revistei Tranzit, va explica modul în care deja se aplică primele prevederi din noua legislație, intrate în vigoare la 20 august, respectiv întoarcerea șoferului la fiecare trei, patru săptămâni în țara de origine, înscrierea manuală în tahograf a țărilor traversate atunci când efectuează o cursă. De asemenea, Marilena Matei se va referi și la aplicarea Directivei Detașării (februarie 2022) și la problemele deja apărute în cazul controalelor ANAF. Nu în ultimul rând, vor fi discutate și șansele privitoare la anularea sau modificarea reglementării referitoare la întoarcerea camioanelor la fiecare 8 săptămâni în țara de origine.

Pentru înscrieri dați click pe link-ul următor: https://bit.ly/3f2aye0

Articole similare

Ad