Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV extinde rețeaua pentru combustibili alternativi în Italia

DKV face un pas important către asigurarea mobilității ecologice pe piața italiană. Prin cooperarea cu Beyfin, una dintre cele mai importante companii private din Italia, DKV va conecta în curând 100 de noi stații care pun accent pe accesibilitate și combustibili alternativi, în special GPL și GNC.

Prin acest parteneriat cu Beyfin și ambiția sa de a fi „Lider Verde”, DKV oferă cea mai amplă și mai extinsă rețea de combustibili alternativi din Italia, cu peste 40 de stații de GNL, peste 500 de stații GNC și 2.000 stații GPL. Parteneriatul 8u-consolidează, de asemenea, convingerea și angajament7ul DKV de a crea o infrastructură de mobilitate ecologică pentru viitor.

„La DKV, ne-am angajat să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii și confort. Dar, făcând acest lucru, suntem atenți și la responsabilitățile noastre de a proteja și păstra mediul în cele mai bune condiții posibile. Contractul cu Beyfin este o dovadă că suntem și vom rămâne angajați să fim lideri în materie de ecologie. Suntem mândri că putem extinde în continuare acoperirea și oferta rețelei noastre cu un furnizor de top din Italia, în special în ceea ce privește combustibilul alternativ, care se așteaptă să contribuie masiv la viitorul mobilității”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

Articole similare

Ad