Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL achiziţionează patru camioane electrice BYD

Pentru a-şi atinge ţintele de protecţie climatică, DHL achiziţionează patru camioane electrice cu baterie BYD, Clasa 8, care vor circula în California în cadrul unui program pilot.

Camioanele electrice BYD Motors sunt construite cu o tehnologie de baterie durabilă și sigură, capabilă să ruleze toată ziua cu o singură încărcare. Echipate cu o cabină confortabilă și suspensie pneumatică, camioanele au putere și cuplu mai mult decât suficiente pentru a funcționa la 37,2 t greutate totală. DHL intenționează să utilizeze noile camioane în zona Los Angeles. „Introducerea acestor camioane electrice eficiente este un mare pas înainte, nu numai către atingerea obiectivelor noastre de transport curat, ci și către obiectivele ambițioase ale Californiei privind adoptarea vehiculelor cu emisii zero. Adaugând aceste camioane electrice în flotă, vom economisi peste 300 de tone metrice de emisii de gaze cu efect de seră pe an”, a declarat Greg Hewitt, CEO DHL Express SUA.

În martie 2017, Deutsche Post DHL Group, compania mamă a DHL Express, a înregistrat o premieră semnificativă pentru industria logistică prin stabilirea unui obiectiv ambițios de reducere a emisiilor legate de logistică la zero până în 2050.

Articole similare

Ad