Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone Box Liner, într-o misiune surprinzătoare

Compania elvețiană Salzmann, înființată în 1970, renumită pe piața serviciilor de transport pentru industriei și agricultură, în special pentru stații de epurare, și orientată spre folosirea de echipamente inovatoare, și-a adăugat recent în flotă un șasiu de container cu trei axe din seria Krone Box Liner eL20 pentru transport de containere de 20′, folosit pentru un contract cu start-up-ul Neustark din Berna.

Cu sprijinul Biroului Federal Elvețian pentru Mediu (BAFU) și al Fundației Elvețiene pentru Climă, Neustark a dezvoltat un proces inovator și deja premiat pentru a stoca permanent CO2 în beton, proces care va putea fi folosit în fabricile de reciclare a betonului pentru a lega permanent CO2 sub formă de calcar.

Iar Salzmann se va ocupa de serviciile logistice pentru Neustark, oferind transport de CO2 lichefiat și congelat în containere-cisternă izolate special. Și pentru asta, dar și pentru a-și atinge obiectivele de protecția mediului, compania mizează pe Box Liner de la Krone și pe camionul Scania pe CNG, operat 100% cu biogaz, deci neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2.

Articole similare

Ad