Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV lansează DKV Fleet Card în România, pentru flote de până la 3,5 tone

DKV Euro Service, unul dintre liderii pieței din România și cel mai mare din Europa, a lansat pe piața locală DKV Fleet Card, un produs ce permite administrarea eficientă a flotelor de autoturisme și vehicule comerciale de până la 3,5t. DKV Fleet Card are comision de administrare zero pentru prima comandă lansată și poate fi achiziționat direct din magazinul online al companiei.

Cu ajutorul DKV Fleet Card, utilizatorii pot achita fără numerar carburanți, la tarife preferențiale, taxe de drum și alte servicii adiționale în peste 880 de stații Lukoil, OMV, Petrom, MOL, Rompetrol Partener, Socar, Gazprom și ale altor parteneri, amplasate atât în oraș, cât și pe rutele principale dintre localități. Cardul oferă acces și la rețeaua internațională DKV, cu peste 60.000 de puncte de alimentare în toată Europa, dar și la servicii conexe, cum ar fi spălarea autovehiculelor, parcare, reparații și altele. Cardul este securizat prin intermediul unui cod PIN și poate fi administrat online, cu ajutorul platformei DKV care oferă funcții detaliate de control, activare, dezactivare, blocare, comandă și raportare.

„Sunt bucuros că începând de azi, prin DKV Fleet Card, le putem oferi operatorilor de flote din România beneficii extinse, pentru a-și gestiona mai eficient autoturismele și/sau autoutilitarele. DKV Fleet Card înseamnă mai mult decât avantajele operațiunilor fără numerar și ale controlului deplin al serviciilor de alimentare și auxiliare, asigură și consultanță prin intermediul specialiștilor DKV România care vin cu experiența crescută în administrarea flotelor. DKV Fleet Card ne va ajuta să ne consolidăm în continuare cota de piață care a crescut în 2020 pe fondul livrărilor dispozitivului DKV BOX EUROPE în România care asigură decontarea taxelor de drum în șapte țări europene importante”, a declarat Cătălin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service România.

În plus față de DKV Fleet Card, operatorii de flote din România au de acum la dispoziție DKV Fleet Card Climate, care asigură compensarea integrală a emisiilor de CO2 prin contribuții la proiecte certificate de protecție a mediului.

Articole similare

Ad