Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Auhawk R a fost desemnat Chinese Truck of the Year 2021

Auhawk R, proiectat de Foton Motor pentru a ține pasul cu cele mai recente și stricte reglementări rutiere din China, a fost ales Camionul Anului 2021 în China (CToY). Anunțul a fost făcut în timpul Expoziției Internaționale a Vehiculelor Comerciale din Guangzhou, provincia Guangdong a Chinei de Sud. „Camionul Auhawk R este o nouă generație de camioane medii dezvoltată de Foton Motor. Proiectarea a integrat standardele europene cu noile cerințe de reglementare ale Chinei și noile cerințe ale pieței. Cu aspectul său frumos, structura optimizată care oferă siguranță și o configurație confortabilă și fiabilă de primă clasă, Auhawk R oferă o experiență excelentă de condus, stabilind un nou punct de referință pentru piața camioanelor din China“, a rezumat Yu Jing, președintele juriului China Truck of the Year, aprecierile juriului.

Juriul a confirmat că Auhawk R ar putea reduce TCO, deoarece masa brută (GVM) a acestor camioane cu două axe ajunge la 18 tone. De la introducerea politicii de taxare pe ax în ianuarie a acestui an, China a abolit cântărirea manuală a camioanelor și percepe taxe pe baza numărului de axe pe care le au.

În 2020, în ciuda impactului pandemiei, producția și vânzările de vehicule comerciale din China au crescut lună de lună odată cu reluarea activității și se așteaptă să atingă un nivel record pe întreg anul. Conform celor mai recente statistici ale Asociației producătorilor auto din China, producția și vânzările de vehicule comerciale în primele zece luni ale acestui an au crescut cu 22,5%, respectiv 20,9%, față de perioada similară a anului trecut. Între acestea, volumul vânzărilor de camioane medii a crescut cu 40,79% de la an la an, ceea ce arată cererea puternică a pieței.

Articole similare

Ad