Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VDL Bus & Coach lansează noua generaţie Citea

VDL Bus & Coach a anunţat pentru 2021 lansarea noii generaţii de autobuze electrice Citea, care are la bază un concept nou, construit în jurul noii platforme cu zero emisii. Aceasta din urmă integrează cele mai noi tehnologii şi este construită modular, pentru a se adapta tuturor cerinţelor de mobilitate.

Noua generaţie Citea va include 4 autobuze, de diferite lungimi. Acestea vor beneficia de pereţi laterali noi, produşi dintr-un material compozit cu 15% mai uşor decât soluţia folosită în prezent. De asemenea, pachetele de baterii vor fi integrate standard în podea, ceea ce va asigura o distribuţie optimă a greutăţii vehiculului, precum şi un centru de greutate mai coborât comparativ cu majoritatea autobuzelor electrice actuale. Toate acestea, împreună cu design-ul aerodinamic şi un sistem optim de management al energiei electrice asigură un consum redus cu până la 30%.

Primele autobuze Citea de nouă generaţie vor fi prezentate în premieră în cadrul Busworld Brussels, programat pentru octombrie 2021.

Articole similare

Ad