Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Încă 40 de semiremorci Krone ajung la Sterac

Krone a livrat 40 de semiremorci noi cu prelată către Sterac și cu această ocazie directorul general al firmei de transport, Gerald Rackebrandt, și directorul de flotă și achiziții, Frank Knuhr, au vizitat fabrica din Werlte a producătorului german, inclusiv noul centru de tratare a suprafețelor, și au declarat că regăsesc la Krone aceleași priorități și valori pe care le împărtășesc și ei: preocuparea pentru calitate și performanță înalte și pentru satisfacția clienților.

Sterac s-a înființat în 1979 și are ca obiecte de activitate transportul rutier în întreaga Europă, depozitarea și managementul a 25.000 de spații pentru paleți, logistica, formalitățile vamale, ambalarea și activitățile de order picking, alături de servicii personalizate în funcție de cerințele specifice ale clienților. Compania are o flotă de 10 camioane și 150 de semiremorci, din care 130 Krone, și 135 de angajați.

Recenta achiziție constă din 30 de Profi Liner și 10 Mega Liner cu Safe Curtain, care garantează nu doar buna fixare a încărcăturii, ci și protecția împotriva furturilor, și care este și foarte ușor de manevrat. În decizia de achiziție au cântărit foarte mult și serviciile oferite de Krone, mai ales cele telematice, și în acest context directorii executivi Krone, Frank Albers și Ralf Faust, au amintit faptul că în ultimul timp clienții optează tot mai mult pentru digitalizare și servicii personalizate, „și de aceea ne extindem încontinuu gama, de exemplu cu pachetele Fair Care“.

Articole similare

Ad