Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Indcar va livra o flotă de 11 microbuze în Norvegia

Indcar, producătorul spaniol de microbuze care are fabrică la Braşov, a câştigat o licitaţie pentru livrarea a 11 unităţi Mobi City L8.5 pentru provincia Buskerud, în Norvegia. Lotul face parte din reînnoirea flotei pe care transportatorul Vy Buss o operează în zonă, alături de alte 23 de autobuze.

Cele 11 Mobi City L8.5 vo fi construite pe șasiu Iveco Daily 70c18, cu transmisie automată Hi-Matic și frână electrică TELMA. Vehiculele vor avea o configuraţie 2+2 a locurilor şi o capacitate totală de transport de 34 de pasageri, dintre care 26 pe scaune și 8 în picioare.

Dintre dotări amintim porturile USB pentru încărcarea telefoanelor mobile și sistem Isofix pentru scaunele pasagerilor, pentru a putea ancora scaune pentru bebeluși în timpul călătoriei.

Întrucât vehiculele sunt destinate pieţei nordice, încălzirea și izolația vor fi suplimentate pentru condițiile meteorologice dure. Microbuzele vor avea geamuri laterale duble și parbriz încălzit. Primele microbuze vor intra pe linia de producție a Indcar în următoarele săptămâni și vor fi livrate în aprilie 2021. Indcar a fabricat anterior vehicule urbane pentru țările nordice, precum Danemarca, Groenlanda sau Finlanda.

Articole similare

Ad