Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone lansează noua Swap Liner pentru două cutii mobile de 7,45 m

Producătorul german demonstrează astfel cum o semiremorcă extinsă HGV de tip 1 poate transporta cu ușurință două cutii mobile de 7,45 m, într-un ansamblu cu greutate totală de 40n t, după ce în 2019 reglementările pentru această combinație au sporit lungimea totală admisă de la 17,80 la 17,88 m. Prin comparație cu un camion plus o remorcă, noua Swap Liner permite economii de circa 1,5 l/100 km.

Șasiul are gât cu înălțime de 85 mm și cu cadru hibrid patentat (ce servește drept sistem de ghidare la conectarea cutiilor mobile), care face posibilă folosirea de anvelope eficiente și durabile 315/80 R 22.5 pe axa motoare și respectarea înălțimii maxime admise de 4 m pentru cutiile mobile cu înălțimea în colț de 2.750 mm. Dispozitivele speciale din spate garantează montarea și alinierea precise ale containerelor, iar stopurile pliabile asigură plasarea corespunzătoare a acestora când cel din față se deplasează în spate spre rampa de încărcare/descărcare.

Sistemul High Speed Stability este practic și ușor de folosit de către șofer și extinde ampatamentul virtual, pentru o manevrare mai bună, iar un sistem adițional permite conectarea și mai ușoară a cutiilor mobile: când se merge cu spatele cu un vehicul descărcat, pernele de aer ale primei axe sunt ventilate și a doua axă se ridică, ceea ce reduce semnificativ balansul părții din spate a semiremorcii.

Opțional este disponibilă camera pentru mersul cu spatele și printre dotări se mai numără lămpile laterale de poziție intermitente.

Noua Swap Liner este oferită și în versiune cu două axe, cu axă autoviratoare în standard.

Articole similare

Ad