Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Circa 420 de milioane de colete vor fi livrate în Germania în ultimele două luni ale anului

În decembrie, comerțul online aflat în plină expansiune va continua să crească în Germania, ca și în alte țări. Potrivit unui studiu de piață publicat recent de asociația germană de e-commerce și comenzi prin poștă Bundesverband E-Commerce und Versandhandel Deutschland BEVH, veniturile din online în prima jumătate a lui 2020 au crescut cu 9,2% față de anul trecut.

Se așteaptă ca de Crăciun afacerile să consolideze semnificativ această tendință, impulsul venind dinspre pandemia de Covid-19. O majoritate semnificativă a germanilor (65%) vor cumpăra cadouri de Crăciun online, potrivit unui studiu recent realizat de Rakuten Advertising.

De asemenea, Asociația națională germană de colete și logistică expres (Bundesverband Paket und Expresslogistik BIEK) a estimat că aproximativ 420 de milioane de colete vor fi livrate în Germania în noiembrie și decembrie. Dacă această predicție se va împlini, atunci cifra va fi cu aproximativ 60 de milioane sau cu aproximativ 20% mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Articole similare

Ad