Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Amazon deschide un centru de distribuție în inima Londrei de unde va livra pe jos și cu bicicleta

Amazon va avea șansa să deschidă un centru de distribuție de last mile în centrul Londrei, după ce autoritățile locale au studiat conversia  parcului auto.

Comitetul de Transport și Planificare al districtului City of London a recomandat într-un nou raport ca 39 de spații din London Wall Car Park să fie reconvertite pentru a fi utilizate de Amazon Logistics.

Amazon va trebui să livreze colete pe jos și cu bicicleta pe o rază de 2 km, acoperind întregul district City Of London și alte părți din centrul Londrei. Comitetul a calculat că acest lucru va scoate până la 85 de vehicule de pe șosea în fiecare zi.

Amazon a fost unul dintre cei 10 ofertanți pentru hub, cu oferte deschise în februarie, dar întrerupte până în iunie din cauza pandemiei de Covid-19.

Decizia face parte din strategia de transport pe 25 de ani a Consiliului districtului City of London, care își propune să furnizeze cinci hub-uri de last mile până în 2025. Hotărârea iese în întâmpinarea Amazon, care și-a luat angajamentul de a elimina total emisiile nete de carbon până în 2040.

Articole similare

Ad