Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Penny își extinde rețeaua. 20 de magazine deschide în 2020!

Planul de expansiune al PENNY România continuă și în luna decembrie prin deschiderea a șapte noi magazine în șase județe din România. Astfel, discounterul reușește să își atingă obiectivul de a deschide 20 de noi magazine în anul 2020, un an dificil ca urmare a evenimentelor generate de actuala pandemie.

Toate cele 20 de magazine deschise anul acesta dispun de noul format PENNY. Accentul în magazin este pus pe design-ul nou și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

Magazinele PENNY deschise săptămâna trecută sunt:

  1. PENNY Băilești, județul Dolj, Strada Oituz, Nr. 6
  2. PENNY Giroc, județul Timiș, Strada Gării, Nr. 2
  3. PENNY Galați, județul Galați, Stada Domnească, Nr. 191 B
  4. PENNY Slobozia, județul Ialomița, Șoseaua Nordului, Nr. 6

Săptamâna aceasta, se deschid încă trei magazine noi în orașele:

  • Novaci, județul Gorj, Strada Parângului, Nr. 152 – 154
  • Bicaz, județul Neamț, Strada Piatra Corbului, Nr. 14
  • Roznov, județul Neamț, Strada N. Roznovanu, Nr. 121 A

Magazinele integrează toate elementele noii identități vizuale PENNY Punct și ale noului concept de comunicare. „Economisim bani, nu dragoste” înseamnă pentru clienții PENNY posibilitatea de a face cumpărături inteligente fără a renunța la bucuriile vieții – la generozitate, la produsele de calitate și la prospețimea acestora sau la momentele plăcute petrecute cu cei dragi.

Planul de expansiune al retailer-ului pentru urmatoarea perioada vizeaza deschiderea a 20-25 de magazine anual, astfel incat, in 2025, reteaua sa ajunga la 400 de spatii deschise. Investitiile din urmatorii ani includ si deschiderea celui de-al patrulea centru logistic in regiunea Oltenia, precum si lucrari de modernizare si eficientizare a intregii retele de magazine existente. Bugetul estimat pentru implementarea acestor proiecte, in urmatorii sase ani, se ridica la peste doua miliarde de lei.

Articole similare

Ad