Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Allianz-Ţiriac Asigurări preia Gothaer Asigurări Reasigurări

AllianzŢiriac Asigurări şi Grupul Gothaer au anunţat semnarea unui acord de preluare a Gothaer Asigurări Reasigurări. Finalizarea tranzacţiei este condiţionată de primirea aprobărilor din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară şi a Consiliului Concurenţei. Valoarea tranzacţiei este supusă unor clauze de confidenţialitate.

La finalul lui 2019, portofoliul Gothaer Asigurări Reasigurări însuma prime brute subscrise de 90 milioane de lei şi 50.000 de contracte de asigurare pentru persoane fizice şi companii.

Allianz-Ţiriac Asigurări şi Gothaer Asigurări Reasigurări vor continua să îşi desfăşoare activitatea independent până la primirea tuturor aprobărilor necesare. Odată finalizată achiziţia, Allianz-Ţiriac va integra Gothaer Asigurări Reasigurări în businessul sau, preluând portofoliul şi angajaţii.

În această tranzacţie, Allianz-Ţiriac a fost asistată de firma de avocatură Schoenherr şi Asociaţii SCA, iar PwC a fost consultantul în procesul de „due diligence”, în timp ce Gothaer Asigurări Reasigurări a fost asistată de firma de avocatură Hogan Lovells LLP. 

Articole similare

Ad