Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Auchan implementează serviciul Drive în 31 de hipermarketuri din țară

Auchan Retail România anunță implementarea serviciului Auchan Drive în 31 din cele 33 de hipermarketuri din rețeaua națională. Prin intermediul acestuia, clienții își pot ridica din parcarea celui mai apropiat hipermarket Auchan comenzile plasate și achitate online prin intermediul aplicației Auchan ori a magazinului online www.auchan.ro. Cu această nouă opțiune, retailerul face încă un pas în extinderea serviciilor de punere la dispoziție a comenzilor online, completând astfel soluțiile deja existente: serviciul gratuit Click&Collect în hipermarketuri și livrarea la domiciliu la nivel național.   

Lansat inițial sub forma unui proiect pilot în cadrul hipermarketului din Ploiești, serviciul Auchan Drive este în prezent implementat în 18 orașe. Comenzile vor fi pregătite pentru ridicare în maximum 2 ore de la plasarea comenzii, iar clienții sunt așteptați în zonele special amenajate din parcările hipermarketurilor, unde cumpărăturile le vor fi aduse la mașină în 3 minute de la sosire.

„Auchan Drive reprezintă o opțiune simplă și rapidă pentru cumpărături. Confortul, economia de timp și, în mod particular, siguranța, sunt cele mai importante atribute ale noului serviciu”, a declarat Laurențiu Furtună, Director E-commerce și digital Auchan Retail România.

Articole similare

Ad