Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV preia Smart Diesel Group

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV a semnat un acord pentru achiziționarea Smart Diesel Group, un furnizor important de soluții complete de alimentare cu combustibil, rambursare TVA și accize din România. Tranzacția este supusă aprobării autorității de concurență din România. Prin achiziționarea Smart Diesel, DKV își consolidează și mai mult prezența pe piață și baza de clienți în Europa de Est.

Smart Diesel Group va continua să funcționeze ca unitate de sine stătătoare în cadrul grupului DKV, valorificând sinergiile rezultate prin parteneriatul cu DKV.

„Suntem foarte mândri că am putut realiza această achiziție”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. „Cu Smart Diesel, primim în DKV Mobility Group o companie cu oameni extrem de profesioniști și capabili, cu o tradiție foarte puternică. Așteptăm cu nerăbdare să facem pașii următori și să ne dezvoltăm împreună.”

„În ultimii ani ne-am dezvoltat continuu afacerea, împreună cu clienții și partenerii noștri de afaceri”, spune Daniel Imbre, Director General Smart Diesel Group. „Unirea forțelor cu DKV, cel mai mare furnizor european de servicii de carduri de combustibil și mobilitate, este un pas important în dezvoltarea companiei noastre. Suntem încrezători că acest parteneriat va oferi în viitor clienților noștri produse și servicii noi și foarte atractive.”

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

Articole similare

Ad