Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS face angajări în contextul creșterii logisticii de vacanță și a livrărilor de vaccinuri

Într-un mediu de piață redefinit de pandemia COVID-19, companiile de logistică angajează personal și se pregătesc pentru livrările de vaccinuri pentru a satisface cererea sezonului de vacanță. United arcel Services (UPS), un operator cheie de servicii logistice, angajează peste 100.000 de angajați sezonieri pentru sezonul de vacanță, împreună cu posturi de locuri de muncă pentru depozitare, transport și distribuție de produse medicale, inclusiv vaccinuri împotriva COVID-19. Angajarea de către UPS în a doua jumătate a anului 2020 a reprezentat peste 60% din totalul locurilor de muncă afișate în 2020, găsește GlobalData, o companie lider de date și analize.

Ajay Thalluri, Business Fundamentals Analyst la GlobalData, spune: „UPS angajează și adaugă mai multe locuri de muncă pentru logistică medicală din iunie 2020. Angajarea pentru logistica medicală a înregistrat o creștere în a doua jumătate a anului 2020 și a reprezentat peste 70% din totalul locurilor de muncă postate din domeniul sănătății. Compania va juca un rol cheie în manipularea și distribuția produselor medicale, în special a vaccinurilor anti COVID-19, în plus față de celelalte livrări.”

De remarcat este faptul că angajările UPS depășesc America de Nord, cu oferte de locuri de muncă în Europa și în regiunile APAC. Compania își întărește personalul din depozite și rețelele de distribuție dedicate asistenței medicale prin extinderea și construirea de noi facilități în Ungaria, Marea Britanie și China. În SUA, compania construiește spații suplimentare de răcire și congelare pentru noua sa unitate de bune practici de fabricație (GMP) din Louisville.

Thalluri adaugă: „UPS are deja aproximativ 5.500 de profesioniști în domeniul logisticii din domeniul sănătății și compania angajează mai mulți. Serviciul UPS Premier permite monitorizarea produselor, cum ar fi vaccinurile anti COVID-19 prin gestionarea, trasabilitatea și distribuția priorităților tehnologice prioritare. Compania folosește un management specializat al inventarului și facilități de împachetare și expediere cu temperatură controlată pentru produse medicale critice.

UPS sprijină distribuția vaccinului COVID-19 ca parte a operației Warp Speed. Compania și-a creat unitatea Healthcare and Life Sciences (HCLS) în octombrie 2019 pentru soluții globale de lanț de aprovizionare pentru companiile farmaceutice, biofarmaceutice și de dispozitive medicale. Unele dintre posturile de locuri de muncă în domeniul sănătății includ specialistul în validarea sistemului de asistență medicală; Product Senior Mgr – Expediere de servicii medicale; Manager platformă strategică – Sănătate; Supervizor de asigurare a calității în domeniul asistenței medicale; și UPS Healthcare Logistics Operations Director.

Thalluri concluzionează: ”Angajările de personal de către UPS se așteaptă să rămână la un nivel ridicat cel puțin în viitorul apropiat când se așteaptă ca mai multe tipuri de vaccin să primească aprobarea pentru folosire. Compania intensifică producția de gheață uscată și colaborează cu parteneri precum Stirling Ultracold pentru furnizarea de congelatoare portabile. Cererea de sărbători și teama de noile tulpini de virusuri vor determina creșterea cererii de livrări electronice. ”

Articole similare

Ad