Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Norvegia solicită pre-înregistrarea celor care intră pe teritoriul său, inclusiv a șoferilor

Pentru a limita pandemia de Covid-19, Norvegia impune obligația, pentru toate persoanele care intră în țară, de pre-înregistrare înainte de a trece frontiera. Această formalitate, care poate fi realizată online, este cerută și șoferilor profesioniști, deși aceștia vor fi scutiți de teste și carantină, precizează Fenadismer.

În această pre-înregistrare obligatorie, persoanele trebuie să furnizeze informații care să garanteze respectarea măsurilor preventive pentru depistarea și monitorizarea bolilor și care să ajute la identificarea celor care trebuie să intre în carantină sau să efectueze testare PCR.

Această înregistrare se va face la link-ul https://reg.entrynorway.no/, disponibil în prezent numai în norvegiană și engleză, urmând ca datele furnizate să fie stocate în siguranță de către autoritățile norvegiene și șterse după 20 de zile.

Pentru înregistrare e necesară furnizarea unei adrese de e-mail sau a numărului de telefon mobil și furnizarea unor date personale ale operatorului sau conducătorului auto (nume și prenume, data nașterii, numărul de telefon și CNP, CI sau pașaport și lista țărilor traversate în ultimele 14 zile).

Odată finalizată înregistrarea, se emite o chitanță care va trebui prezentată, după caz, la controlul de frontieră.

Articole similare

Ad