Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL Express, rol vital în logistica europeană a vaccinului împotriva COVID-19

Începând cu perioada Crăciunului, DHL Express a operat peste 50 de zboruri cu vaccinuri COVID-19 în Europa, printre destinații numărându-se și România, care a primit loturi suplimentare.

Primele loturi de vaccin COVID-19 au fost trimise de DHL către Austria, Bulgaria, Croația, Grecia, Finlanda, Italia, Lituania, Norvegia, România și Suedia.

„Rețeaua noastră Express și-a dovedit deja rezistența în primele săptămâni ale pandemiei. În timp ce aproape toate națiunile au intrat în blocaje, niciuna dintre operațiunile noastre nu se oprise ”, a spus Alberto Nobis, CEO DHL Express Europe. „Cu livrările internaționale Express de vaccinuri COVID-19 sprijinim numeroase guverne în lupta lor împotriva pandemiei. În Europa, prezența noastră puternică ne permite să mutăm bunurile medicale dintr-o țară în alta în maximum 24 de ore.”

În afara Europei, DHL Express a transportat loturi de vaccinuri și în Bahrain, Chile, Costa Rica, Israel, Mexic, Oman și Singapore.

Peste 9.000 de specialiști lucrează în rețeaua globală dedicată, mai spune compania. Portofoliul DHL pentru industria de asistență medicală include peste 150 de farmaciști, peste 20 de depozite pentru studii clinice, peste 100 de stații certificate, peste 160 de depozite calificate pentru PIB, peste 15 depozite certificate GMP și peste 135 de locații medicale.

Articole similare

Ad