Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CHEP rămâne partenerul care furnizează paleții la testele IFOY AWARD

IFOY TEST DAYS 2021 vor avea loc la centrul de expoziții Messe Dortmund în perioada 22-26 martie.

Paleții și containerele de testare pentru IFOY AWARD vor fi furnizate de CHEP și în 2021. „Susținem IFOY de mai bine de cinci ani și așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm cooperarea ca partener oficial”, spune Katrin Zeiler, senior director Zero Waste World, Customer Innovation & Solutions Europe la CHEP. „Viziunea noastră este de a avea un rol de lider în co-proiectarea cadrelor și standardelor intralogistice fără deșeuri prin programe de inovare colaborativă. Aceasta este contribuția noastră la provocările globale cu care se confruntă companiile și lanțurile de aprovizionare în ceea ce privește decarbonizarea și reciclarea deșeurilor. Parteneriatul cu IFOY AWARD și colaborarea cu toți participanții sunt esențiale pentru această viziune.”

„Promovarea inovației, eficienței energetice și a soluțiilor durabile în intralogistică este un scop cheie al Premiului IFOY. Prin abordarea sa de a evita risipa în lanțul de aprovizionare și de a promova bucle închise durabile în logistică, CHEP este, prin urmare, partenerul ideal pentru transport la IFOY TEST DAYS“, subliniază Anita Würmser, președintele juriului IFOY AWARD.

The International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY AWARD) s-a impus ca un indicator al eficienței economice și al inovației și este considerat cel mai important premiu pentru inovație în domeniul intralogisticii. Juriul, cu membrii săi, redactorii șefi ai celor mai importante reviste de logistică din lume, își ia deciziile independent, în conformitate cu criteriile transparente și pe baza expertizei profesionale. Decizia se bazează pe auditul în trei etape. Produsele și soluțiile nominalizate pentru finală vor fi analizate prin intermediul unor teste de conducere sau funcționale adaptate individual în timpul IFOY TEST DAYS, inclusiv protocolul de test IFOY care cuprinde aproximativ 80 de criterii și verificarea științifică IFOY Innovation Check. Este crucial ca nominalizații să nu fie comparați între ei, ci cu concurenții lor de pe piață.

Următoarele IFOY TEST DAYS vor avea loc la centrul de expoziții Messe Dortmund în perioada 22-26 martie 2021. Sponsorul IFOY AWARD, care se află sub patronajul Ministerului Federal al Economiei și Energiei, este Asociația Producătorilor și Vânzătorilor de echipamente pentru Intralogistică din Germania, VDMA.

CHEP face parte din Grupul Brambles și operează în aproximativ 60 de țări, cu cele mai mari operațiuni în America de Nord și Europa de Vest. CHEP are aproximativ 11.000 de angajați și deține 330 de milioane de paleți, lăzi și containere printr-o rețea de peste 750 de centre de service, susținând peste 500.000 de puncte de contact ale clienților pentru mărci globale precum Procter & Gamble, Sysco și Nestlé.

Articole similare

Ad