Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O nouă aplicație GEODIS accelerează și mai mult distribuția urbană

GEODIS propune o platformă digitală nouă, care le permite retailerilor să livreze bunuri, precum cele din categoriile fashion, sănătate, îngrijire personală și high-tech, direct către clienții din SUA, de la cel mai apropiat magazin, în doar câteva ore, datorită unei rețele combinate de livrare formate din distribuitori tradiționali și persoane private. Scopul principal al acestei platforme este să se accelereze și mai mult livrările urbane. Noua tehnologie folosește resursele deja existente și ajută la reducerea congestiei în traficul urban. Datorită ei GEODIS va putea implementa, oriunde în lume, foarte rapid și într-o manieră extrem de agilă, o nouă rețea de distribuție.

În noua platformă digitală este încorporată aplicația mobilă pentru șoferi GEODIS Zipline, pe care o folosesc partenerii din rețea și persoanele ce oferă servicii de distribuție locală și care monitorizează toate livrările printr-o aplicație web centralizată, ajutând și clienții și șoferii cu informații în timp real.

Persoanele care să se ocupe de distribuție sunt selectate în urma unui proces riguros și pot alege să preia mai multe livrări pe parcursul zilei sau numai livrările care se potrivesc cu traseul lor. Șoferii vizualizează o hartă în timp real cu comenzile din zona lor și le selectează pe cele pe care le vor, iar la nevoie pot vorbi cu centrul de suport printr-un serviciu de mesaje încorporat în aplicația Zipline.

În SUA GEODIS Zipline a ajutat deja la realizarea a mii de livrări pe săptămână.

Articole similare

Ad