Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF a produs 5.000 de camioane în Taiwan în trei ani…

… și a ajuns la un total de 10.000 de vehicule grele care au ieșit pe poarta centrului din Dadu. Producătorul olandez are o cotă de aproape 37% în Taiwan pe segmentul vehiculelor de peste 12 t, fiind liderul incontestabil al pieței printre mărcile care nu provin din Asia și așteptându-se să se bucure de și mai mult succes după recenta lansare a noilor serii Euro 6.

Componentele pentru LF și CF produse în fabrica din Dadu sunt transportate maritim de la Eidhoven și Leyland, iar partenerul DAF, Formosa Plastics Group, asamblează 5-6 camioane/zi, toate cu motor Paccar Euro 6, pe o linie modernizată recent. Toate vehiculele produse în Taiwan au aceeași calitate ca acelea provenite din Olanda sau Marea Britanie, așa cum declară reprezentanții DAF.

Vehiculul cu numărul 10.000 este un autotractor CF 480 care va fi folosit pentru transport de pietriș și ciment în Taiwan, de către un client cu 300 de camioane, care folosește DAF de 15 ani și apreciază această marcă pentru consumul redus de combustibil, fiabilitate și siguranță, dar și pentru serviciile de calitate înaltă oferite de rețeaua locală de dealeri.

Articole similare

Ad