Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comandă de 1.300 de DAF XF 480 pentru Primafrio (Spania)

Compania spaniolă de transport Primafrio Group a lansat la finalul anului trecut o comandă de 1.300 de camioane DAF XF 480 Super Space Cab, ce va fi livrată în tranșe, până la sfârșitul lui 2023, și din care primele 400 de unități sunt deja în operare pe drumurile din întreaga Europă.

Compania s-a înființat în 1960 și de atunci a devenit unul dintre cei mai importanți transportatori de alimente proaspete și congelate și de bunuri de mare valoare de pe continent, dar și una dintre firmele cu cea mai rapidă creștere. Sediul său central este în Murcia, iar subsidiare există în Andaluzia, Catalonia, Țara Bascilor, Lisabona, dar și în câteva orașe din Franța și Germania.

Primul contract cu DAF a fost semnat în 2016, pentru 1.000 de camioane, iar fiabilitatea, confortul oferit șoferului și consumul bun de combustibil au fost principalele argumente pentru ca această colaborare să continue. Recenta comandă de 1.300 de unități este în special pentru înnoirea flotei actuale cu una mai avansată tehnologic, care să permită creșterea profitabilității și eficienței, dar și reducerea amprentei de CO2.

O comandă atât de mare este în același timp și un semnal, pentru întreaga piață europeană de transport, că cererea își revine după scăderile din 2020.

Articole similare

Ad