Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco câștigă un contract cu armata germană: Peste 1.000 de camioane Trakker vor fi livrate în următorii 8 ani

Iveco Defense Vehicles, parte a grupului CNH Industrial, va livra către armata germană, parte a unui contract cadru, 1.048 de camioane militare Trakker, ce urmează a fi livrate în perioada 2021-2028.

Prima tranșă de vehicule militarizate 8×8 din gama Trakker va cuprinde 224 de unități în cinci configurații diferite și pregătite pentru transportul containerelor ISO de 20”. Configurațiile vehiculelor includ echipări cu macarale hidraulice și sisteme de troliu.

Cele 1.048 de unități Trakker vor fi EURO 6, iar cabina va oferi cel mai bun nivel de protecție din clasa sa în ceea ce privește dispozitive de balistică, mine, arme NBC (nucleare, biologice și chimice) și IED (dispozitive explozive improvizate). Pe lângă protecție, militarii vor avea un nivel de confort foarte ridicat, explică CNH Industrial.

Până acum, Iveco Defense Vehicles a livrat aproximativ 2.000 de vehicule din gama sa către armata germană, incluzând o varietate de unități făcute pe comandă, care operează deja teatrele de operațiuni.

Articole similare

Ad